Corona-info februari 2021

04 FEB 2021 10:32
  • Uppdaterad: 04 FEB 2021 10:32

Från vecka 5 kan vi enligt nya riktlinjer åter börja ha träningar inomhus för våra gymnaster.

Både regeringen och Folkhälsomyndigheten har genomgående framfört att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och att idrott och träning ska fortsätta i så hög utsträckning som möjligt, framförallt för barn och unga. Enligt den nya Pandemilagen så finns det en begränsning på antal deltagare i Olandshallens B-hall på max. 20 personer. Det innebär att alla gymnaster i en del grupper inte kan närvara samtidigt. Gymnastikkommittén sänder ut information till berörda grupper hur vi kan säkerställa att vi klarar den gränsen.

https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/ kan du läsa mer om vad som gäller för gymnastikträningar.

Upplands Dieselservice

Golvlandslaget