Corona-info december 2020

01 DEC 2020 16:05
  • Skapad: 01 DEC 2020 16:05

Med anledning av Covid-19 och de allmänna riktlinjerna från FHM och Region Uppsala och de specifika från Gymnastikförbundet har de yngre grupperna ställt in sina träningar sedan restriktionerna skärptes i november. De äldre grupperna, Anemonerna och Maneterna, har tränat en gång i veckan och har fokuserat på kondition och styrka vilket gjort att man kunnat hålla avstånd.

Bland annat riktlinjerna om 1,5 meters avstånd gör att våra ledare inte kan passa i övningarna som vanligt. Detta i kombination med att andra vuxna än de barnen bor ihop med skall hålla avstånd gör att vi inte på ett smittsäkert sätt kan genomföra träningar tills vidare.

För mer info finns Gymnastikförbundets hemsida, https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/

Nu har hela gymnastiken tagit jullov och vi hoppas att vi kan träna igen i januari.

Tel: +46703322283, +46708131912

Upplands Dieselservice