Nyheter 2020

Och vad händer då i Almo BK inför säsongen 2020?

Niclas Andersson slutar som tränare. Inte bara hos oss utan troligtvis helt och hållet då ett sådant uppdrag inte går att kombinera med arbetet.

2020 spelar vi i div. 7 östra mot följande gäng;

Almunge IK

Grisslehamns SK

Gräsö Norrskedika IF 2

IF Ferro

Harg-Östhammar FF 2

Olands FF

Rasbo IK 2

Roslagsbro IF 2

Väddö IF

2018-12-15 Gjorde vi klart med första nya spelaren.

Mohammed

Mohammed Nour Al Ahmad kommer från Gimo IF FK. Snabb, ung och teknisk spelare.

2020-03-04 Fler nya spelare att presentera! Januari/februari har varit två bra månader och här kommer tre nya till att börja med!

Alexander

I vår strävan att föryngra, vilket också var ett önskemål som framfördes i spelarenkäten efter säsongen 2019, var Alexander Westerlund en av de första att signa på redan tidigt i januari. Alexander har fotbollsfostrats i Almo och spelade senast i vårt P-99 lag för några år sedan. Vi hälsar löpvillige och konditionsstarka Alexander välkommen tillbaka!

Oskar

Från samma gäng, P-99, har också Oskar Elm Eriksson anslutit. Oskar är bror med målvakts-Viktor och har glädjande nog letat upp fotbollsskorna igen. Så ännu en föryngring, välkommen Oskar!

Filip

Vår fjärde nya spelare inför 2020 är mittbacken Filip Mattsson som närmast kommer från Gimo IF FK där han senast, 2018, spelade i P15 och div 7. Och tränare Andreas hälsar även 17-årige (fyller 18 under året) Filip välkommen till Almo!

Och det kommer mera!

2020-03-14Bashir

Den 5:e nya spelaren vi kan presentera är ännu en ung spelare, en riktig lirare med sulfinten som specialité. Oj, nu kanske vi avslöjade för mycket för kommande motståndare. Bashir Mirzad är 20 år ung och passa bra in i vårt nya unga lag.

ViktorSpelare nr 6 att krita på är "Appons" gamla kollega som mittback från Gimo. Viktor Andersson är namneet och kommer tillföra rutin, kraft,vilja och träningsvilja i truppen.

Ferm

Spelare nr 7 in är Alexande Ferm. Alexander är född 2002 men för närvarande skadad men har ändå stolt provat den grön/svarta.

Yoosef

Ny spelare nr 8 in i truppen har även fått tröja nr 8. Yoosef Mohammadi är namnet och har tidigare spelat i Tierp och IF VP Uppsala. Yoosef är en snabb och offensiv spelare som väl kommer att ta hand om Martins gamla nr 8!

Sedan skall vi inte glömma ett gäng nygamla spelare. Anton Lundholm är tillbaka i målet efter en kort sejour förra året i Frändefors IF. Mer taggad och mer vältränad än någonsin. Tillbaka är också Dejan Galic som senast spelade i laget 2017. Dejan är en stor och fysisk defensiv spelare. Hazim Nabeel Yousif var med ytterst sporadiskt förra året men har visat spelglädje igen på vinterns inomhusträningar. Ett par matcher och ett par träningar förra året gjorde Mohammed Terab men nu har han lovat att göra 10 tränignar på raken under våren. Vi kommer hålla ögonen på det! Även Noah Kimbumbu har tränat mycketi vinter och vi räknar med att kommer fortsätta även nu när matcherna startar.

Och det kommer mera...... 8 nya och 5 nygamla, bra jobbat sportchefen!

Uppdaterad: 02 JAN 2020 15:21 Skribent: Leif Söderberg

Upplands Dieselservice