Hoppa till sidans innehåll

Matcher 2022 för Almo BK/Upplands-Ekeby IF


Matcher och tabell div 8 Östra

17 sept Roslagsbro IF 2 - Almo/UEIF 2 6-0 (2-0)

Laguppställning; Mattias P; Rebello - Emil Holgersson - Andreas P - Alexander; Lucas - Pirre - Luke - Comfort; Noah - Sami

Avbytare; Joel A

Chanslösa mot ett hemmalag som jagar uppflyttning, dessutom med div. 5 södras skyttkung på plan. Vårt låga försvarspel gör det dock svårt för Roslagsbro i första halvlek och inte förrän i 36:e kan skyttekungen gör 1-0 på ett mycket elegant skott nära krysset. Innan halvleken är slut sätter samma spelare tvåan på ett nytt bra långskott utan chans för Mattias. I andra flyttar vi upp "Holger" högre upp i plan och får genast ett mycket längre lag och Roslagsbro kommer i många lägen mot ett tröttkört och långsamt försvar och Mattias får ett flertal gånger visa sig på styva linan och gör många bra räddningar. Slutresultatet inte mycket att säga om, men solen sken nästan hela matchen så vi hade i alla fall tur med vädret!

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

10 sept Almo/UEIF 2 - Rimbo IF 2-6 (1-4)

Laguppställning; Joel A; Alexander - Eric - Anton - Robin R; Albin R - Jocke- Musse - Emil Holgersson; Noah - Victor B

Avbytare; Andreas P, Pirre

Mål; Pierre Söderberg, Victor Blad

Bra match mot serieledarna. Diciplinerat spel och en Eric som mittback som löpte mer första halvtimmen än han gjort på hela säsongen hittills. Rimbo tar turligt ledningen med 0-1 i 22:a på ett inlägg som klackas från straffpunkten och sitter perfekt vid stolpen. Rimbo gör sedan av bara farten två mål till innan Pirre kan reducera till 1-3 på en kontring och ett "skott" som styrs i mål. Rimbo fortsätter äga matchen men ett bra kämpande hemmalag meden duktig Joel i mål håller bollen borta ända till slutet, 1-5 i 79:e och 1-6 i 84:e innan Victor kan kontra in sista målet till 2-6.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

21 aug Jomala IK - Almo/UEIF 2

Laguppställning; Mattias P; Dejan - Anton - Andreas P - Farid; Jonas - Luke - Thomas E - Eddy; Noah - Sebastian E

Avbytare; Alexander, Pirre, Pontus, Sebastian B.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

.

14 aug Hammarlands IK - Almo/UEIF 2  3-0 (w.o)

.

10 aug Almunge IK utveckling - Almo/UEIF 2 7-1 (4-0)

Laguppställning; Mattias; Dejan - John EElias - Farid; Comfort - Musse - Julius - Noah; Jacob S - Joel A

Avbytare; Andreas P, Pirre

Mål: Musisi Julius Musasizi

Överkörning från början. Mål i 6:e, 12:e och 13:e innan Persson går in som mittback och John upp på mitten vilket tätar lite bättre i försvaret men fortfarande uddlöst framåt. 4-0 i paus. Rättvist i paus för ett ungt och löpvilligt Almunge som hade en roligt kväll på Gullhagens IP. Vid 6-0 efter en timme får Julius sätta ett tröstmål. 7-1 inget att säga om mot ett uddlöst Almo/Ekeby.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

28 juni Almo/UEIF 2 - Väddö IF 2 3-11 (1-5)

Laguppställning; Mattias; Farid - Anton - Andreas P - Elias; Pontus M - Eric - Musse - Comfort; Victor B - Noah

Avbytare; Joel A, Jonas, Sebastian A 

Mål; Victor Blad, Pontus Mattsson, Noah Kimbumbu

Med ett par unga, snabba och löpvilliga spelare på topp och ett par stora, tunga och rutinerade på mitten så gjorde Väddö processen kort mot ett passivt och otränat hemmalag. Redan i tredje friläge efter missad mottagning och 0-1 genom snabb genomlöpning i mitten. 0-2 i 10:e och sedan gjorde vår kanske bästa spelare Vicor Blad 1-2 med ett snygg skott i krysset. 1-5 i paus. Inledningen av andra är katastrof, Väddö har lekstuga och det hade kunnat bli fler mål, kanske alla byten som gjorde att ingen visste var de spelade? Efter 1-10 i 62:a spelar vi dock upp oss, eller om det är gästerna som går ner på sparlåga och sista tjugo är godkända och vi gör också två mål då. Mest oroande ändå att vi släpper till så mycket i eget straffområde och att det blir så hängande huvuden när ett par enkla bollar trillar in.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

19 juni Rånäs IF 2 - Almo/UEIF 2 0-1 (0-0)

Laguppställning; Mattias; Farid - Jack - Anton - Rebello; Dejan - Joel W - Luke - Andreas P; Jocke - Joel A

Avbytare; -

Mål; Joel Werme

Två stora starka mittbackar och en stabil Mattias i mål bäddade för denna kämpaseger där vi med nöd och näppe fick ihop fullt lag trots sent avhopp timmen före denna tidiga söndagsmatch. Första halvlek försökte vi gå fram på kanterna och både Dejan och Andreas hade bra inlägg men vi var lite tunna framför mål samt att även Rånäs hade sin två bästa spelare i mittbackarna. Rånäs spelade mera rakt i första halvlekens medvind. I andra gör vi en justering med att skifta Jocke/Werme för att få mer tryck framåt och det gav utdelning efter att även Dejan/Andreas bytt kant i mitten på andra. Ett bra avvägt inlägg från Andreas friställer Joel Werme vid bortre stolpen och han sätter säkert vinstbollen i öppet mål. Sista kvarten lyfter Rånäs mer bollar mot mål men det vilt kämpande bortlaget kan med god hjälp av Mattias i mål se till att poängen tas med hem.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

13 juni Almo/UEIF 2 - Roslagsbro IF 2 2-2 (0-0)

Laguppställning; Mattias; Jonas - Eric - Thomas E - Elias; Edward - Melker - Musse - Eddy; Rasmus K - Noah

Avbytare; Andreas, Sami, Sebastian A, Sebastian E

Mål; Melker Edin, Sami Seppälä Nordness

Hemmamatch och en stark uppställning med framför allt en stark centrallinje med Thomas E som primus motor som mittback i första. R-bro det bättre laget och är nära mål redan i 11:e men Jonas kan nicka bort en hörna på mållinjen. I slutet på första kommer den deras andra chans i första men friläget lobbas över ribban efter fint väggspel av gästerna i en annars ganska chansfattig men välspelad första halvlek. I övrigt mest byten i anteckningarna men så var Gurra med och coachade också! Efter paus vilas Thomas och det märks genast då R-bro skapar mer och också gör 0-1 på ett hårt inspel från höger. I 68:e kommer också 0-2 på ett nytt fint inspel från höger som denna gång nickas i mål. Thomas kommer nu in i spel på mittfältet och vi tar över sista kvarten. 1-2 genom Melker på en frispark rakt framifrån som Thomas och Persson går på mot ena stolpen vilket ställer målvakten och bollen kan segla in ganska nära stolpen. Nu blir det kamp på mitten och med bara sekunder kvar kan Sami kämpa in kvitteringen efter ett långt och snabbt inkast av Thomas. Bra kämpat av hela laget men kanske inte helt rättvist!

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

4 juni Rimbo IF - Almo-/UEIF 2 7-0 (3-0)

Laguppställning; Rebello; Alexander - Eric -Anton - Elias; Comfort - Luke - Sebastian E - Jonas; Eddy - Noah

Avbytare; Andreas, Joel, Sami

Svår bortamatch efter ett långt speluppehåll mot ett Rimbo som imponerat och ligger i topp tre. Hemmalaget tar också en enkel vinst även om vi gör en efter förhållandena bra match och de de sista målen kommer sista kvarten då laget började tröttna. Inte så konstigt då merparten av spelarna inte tränar allt för ofta. Men humöret ändå på topp!

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

15 maj Almo/UEIF 2 - Jomala IK 2 1-8 (0-3)

Laguppställning; Mattias P; Elias - Filip M - Eric - Rebello; Jakob S - Luke - Andreas P - Albin R; Julius - Sami

Avbytare; Erik A, Sebastian B, Jakob S

Mål; Luke Musinguzu

Åter en match där frånvaron av träning lyser igenom. Desstom kaos före matchen med spelare som inte kom och andra som kom sent efter snabb inringning. Ingen bra uppladdning precis! Vi hänger med bra fram till 0-2 i 42:a men sedan så förvinner viljan också och i andra får vi ett par hörnor och Luke sätter en straff men i övrigt inget att skriva om i historieböckerna.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

7 maj Almo/UEIF 2 - Hammarlands IK 3-11 (1-7)

Laguppställning; Noah; Dejan - Anton - Eric - Alexander; Julius - Andreas P - Luke - Farid; Adam - Musse

Avbytare; Elias, Edward, Joel

Mål; Musisu Julius Musasizi 3

Vi gör första målet och de två sista men däremellan har Hammarland lekstuga och smäller in elva bollar. Ja en del behöver de inte smälla in utan för bra hjälp av ett obefintligt målvaktsspel. Gästande Hamamrland har ett mycket storväxt och rutinerat med sig från Åland och våra otränade spelare ar inte mycket att sätta emot. Plus ändå till Julius som gör 3 mål och hade säkert kunnat bli något till för de få gånger vi fick till anfall så var de inte lika bra bakåt som framåt där de hade sina bästa spelare.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

3 maj Almo/UEIF 2 - Almunge IK Utv 2-1 (1-0)

Laguppställning; Mattias P; Alexander - Anton - Eric - Dejan; Jonas - Andreas R -Luke - Melker; Jimmy - Rasmus K

Avbytare; Albert, Albin, Joel, John, Rasmus L

Mål; Jimmy Mattsson, Rasmus Karlsson

Match mellan ett ungt Almunge och ett tungt Almo/UEIF. En riktig bytesfestival, vi gjorde runt 20 byten under matche eller ett var 5:e minut. Rekord? Vi som hemmalag inleder bäst på den gropiga planen och redan i 17:e kommer 1-0 genom Jimmy som är först på bollen och vräker in bollen på Rasmus K:s hårda inlägg från vänster. Och med vänstern också, trodde inte Jimmy använde den foten! I slutet av första skapar Almunge några riktigt bra chanser men utan resultat. Andra inleder Dejan med en rejäl kapning. I mitten på andra borde Rasmus K satt tvåan men skjuter över från nära håll. Minuten efter gör Anton en jätterensning som anstår en lagkapten när bollen är på väg in i öppet mål. Minuten efter det kommer kvitteringen på en lång hörna som nickas in vid bortre stolpen. Sedan börjar lagen byta chanser och med 10 min kvar beordrar vikarerande coach Gurra trebackslinje och flyttar upp spelare och spelat för "nu går vi för det"! Första chansen att bli matchhjälte har Jimmy men med öppet mål vid bortre blir han rädd för något och knäar bollen utanför. I 86:e är vi inte med på en kontring efter hörna men Mattias går ut och gör sig större än vad han är och Anton kommer åter farande och rensar undan returen. På en hörna på övertid kommer segermålet. Runermark slår en överlång hörna och vid bortre möter Rasmus K och sätter segerbollen och stort jubel på och utanför plan.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här. https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

24 april Väddö IF 2 - Almo/UEIF 2 3-0 (2-0)

Laguppställning; Rebello; Emil - Anton - Marcus - Farid; Julius - Jack - Andreas P - FilipM - Comfort; Linus

Avbytare; Eddy

Kall och blåsig seriepremiär mot Väddö och vi var kallast och Väddö hetast och blåste förbi oss. Den starka medvinden för Väddö i första gjorde att spelet böljade med många långa bollar. Vi börjar dock bra och Linus som ensam på topp hade tre frilägen första kvarten men lite för tidiga avslut utanför och på målvakten. Ju längre matchen gick tog Väddö över mer och mer, kanske att vi startade för defensivt med mycket folk på mittfältet som oftast spelades över med långa bollar från båda lagen. Väddös 1-0 kom på deras sjätte hörna som Rebello kom lite fel på och tippade in. Men hörnan hårt och bra slagen. 2-0 bara ett par minuter senare på en riktig kanon med vänstern i bortre hörnet utan chans för Rebello. Rättvis hemmaledning i paus. Medvinden hjälpte oss inte så mycket i andra. Redan i 49:e får Väddö straff i en tilltrasslad situation där de skrek mest och högst. Först sista kvarten skapar vi lite och både Filip och Julius hade frilägen men målvakten gjorde vi båda tillfällena fina fotparader. Lite för passivt och lite löpning från många spelare och en lite för baktung uppställning grundorsaken, lite mer framåtlutade nästa match så blir det poäng.

Domarrapport UFF; https://uppland.svenskfotboll.se

Läs mer om matchen här. https://minfotboll.svenskfotboll.se   

.

17 april Olands FF 2 - Almo/UEIF 2 (träningsmatch) 0-3 (0-1)

Laguppställning; Rebello; Farid - Anton - Eric - Alexander; Eddy - Frank - Andreas Runermark - Comfort; Julius - Andreas P

Avbytare; Jonas - Luke - Pirre

Mål; Eddy Kilimbu, Musisi Julius Musasizi, Andreas Runermark

Så var det dags för våra miindre tränade spelare att spetsa formen inför seriestart kommande helg. Och en riktig drömöppning. Nye Eddy ger oss ledningen redan i 4:e  framspelad av tränare Persson efter att han själv vunnit en närkamp i straffområdet. I 15:e borde tvåan kommit då Eddy skjuter mitt på målvakten efter fins väggspel med Persson. Vi fortsätter dominera, främst genom Frank på mittfältet, och det tar en halvtimme innan Oland börjar ta sig in på vår planhalva. I slutet på första har Oland sin bästa chans efter en hörna där Rebello gör en kvalificerad räddning. Inget direkt skönspel med lite för långa bollar för oss. Andra inleder Olands unga lag bättre än oss men efter Julius mål i 53:e så känns segern klar. Anton håller rent med några riktigt rejäla rensningar och tredje målet görs av förre Olandsspelaren, nu i Upplands-Ekeby, Andreas Runermark som med ett lågt och pressat skott sätter trean och defitivt punkt för matchen. Kul att se kämpandet och nägra kramper på slutet.

Läs mer om matchen här. https://minfotboll.svenskfotboll.se

 

Uppdaterad: 23 APR 2022 23:04 Skribent: Leif Söderberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Almo BK - Fotboll
Lunda 128
74791 Alunda

Kontakt:
Tel: +46703322283, +46708131912
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

Våra sponsorer!

Mälby Glas AB

 Panthera

ICA Alundahallen

 

Alunda Bygg

Gustis AB

M Nyberg Bygg

 

 

FSAB

Print och dekor

Upplands Energi

Fothälsan

 

 

Upplands Dieselservice

Golvlandslaget