Hoppa till sidans innehåll

Matcher 2021 för Almo BK/Upplands-Ekeby IF 2


2021 fortsätter vi för 7:e året med ett gemensamt andralag med Upplands-Ekeby IF där vi står som huvudförening och har anmält laget. Laget kommer spela både på Björnvallen (2 matcher) och Lundaplan (2 matcher) och med 4 bortamatcher i den enkelserie med 9 lag som spelas i år. Spelare från Upplands-Ekeby är markerade med kursiv stil nedan.

Tabell div 8 Östra

25 september Rö IK 2 - Almo/UEIF 2 4-1 (2-0)

Laguppställning; Rebello; Alexander - Eric - Jocke W - Dejan; Raman - Pirre- Farid - Luke - Jonas; Noah

Avbytare; Albin R, Andreas P, Fredrik R

Mål; Noah Kimbumbi

Sista matchen för året mot ett Rö som jagade serieseger med hjälp av en protest i föregående match. Rö tog också kommandot direkt mot bortalaget som ställde upp väldigt lågt. Rö får trilla boll mycket på egen planhalva och vi spelar lite nervöst med många dålga både pass och rensningar. Inte alls oväntat kommer 1-0 på hörna i 14:e och 2-0 rena reprisen på en hörna i 24:e. Hemmalaget huvudet längre och visade det på hårda hörnor nära mål i första. Våra offensiva försök i första är två 30-meters lobbskottsförsök mot en långt ut stående målvakt. Bättre i andra då vi även får till några hyfsade anfall mot ett inte allt för säkert Rö-försvar och i 52:a kommer reduceringen genom Noah som springer igenom och lägger in bollen lågt ur liten vinkel när chansen syntes vara över. 3-1 på en tveksam straff som dessutom var offside i första läget.  Bra försvarsspel hela matchen men vi var för lätta på mitten och vann inte många bolalr där. Rättvis hemmavinst men ändå en godkänd säsong med en mittplacering efter några fina vinstmatcher.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

UFF:s hemsida här http://uppland.svenskfotboll.se

..

12 september Väddö IF 2 - Almo/UEIF 2 0-1 (0-0)

Laguppställning; Mattias P; Alexander - Andreas P - Anton - Pirre; Jonas - John - Ove - Linus; Noah - Gurra

Avbytare; Albin, Rebello

Mål: Gustaf Pettersson

En riktig kämpamatch med stabilt försvarsspel med Mattias som eminent sista utpost. Även bra famåt med snabbe och irrationelle Noah och tunga och tuffa Gurra på topp. Gurra är den som lyckas avgöra matchen på matchens näst sista spark.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

..

22 augusti Almo/UEIF 2 - Olands FF 2  5-1 (5-1)

Laguppställning; Joel A; Alexander - Anton - Jocke W - Dejan; Raman - Musse - Gurra P - Eric; Noa - Rasmus K

Avbytare; Albin R, Mattias P, Pirre

Mål; Noah Kimbumbu 2, Rasmus KArlsson 2, Mukhtaar Mahamuud

Blixtöppning på matchen. Oland kunde haft en straff i första minuten och på kontringen spelar Gurra elegant fram Rasmus med en höger utsida och Rasmus springer sig fri och sätter ettan redan i andra minuten, I 5:e borde Eric med bättre skärpa satt tvåan men istället sätter Noah den i 7:e. Eric skjuter åter ett skott i burgaveln innan Musse i 15:e sätter en riktig rökare (tåfis:)) från säkert 20 meter klockrent i krysset och matchen känns redan här över. Noah sätter sitt andra mål i 29:e på hörna från Rasmus innan Oland kunder reducera i 37:e på en rörig situation framför mål som verkligen osade offside på inspelet. Rasmus svarade på det genom att också han bli tvåmålsskytt innan pausvilan. I andra bevakar vi sedan i stället för att öka och Oland får mer att säga till om. Ett ribbskot i början på andra och en svettigräddning av Joel i 74:e var vad som producerades på hela andra halvlek.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

UFF:s hemsida här http://uppland.svenskfotboll.se

..

14 augusti Almo/UEIF 2 - Lokomotiv Uppsala FF 2-11 (0-8)

Laguppställning; Oskar; Alexander - Anton - Pirre - Dejan; Raman - Andreas - Musse - Sebastian B; Noah - Albin

Avbytare; Christian R, Gurra P, Joel, Jonas, Mattias P

Målskyttar; Anton Lundholm, Noah Kimbumbu

Ny överkörning. Försvarspel, vad är det? Öppet spjäll så Lokomotiv hade öppet spår i inledningen och målen trillade in med jämna mellanrum. Efter 0-7 efter 33 minuter bytte vi målvakt och omgående så nickade vi ett snyggt självmål. Så 0-8 ett självmål i 38:e, 0-9 ett snyggt skott i krysset i 61:a och målvaktskada (kraschat nyckelben) i 69:e, inga roliga minuter för Rebello. Så nytt målvaktsbyte och in med Gurra som inleder med att tappa bollen vid strafflinjen och och 0-10. Men sen kliver Anton fram. En frispark från 40 meter och reducering men matchen ändå körd. Men snyggt mål! Noterbart också att vårt andra mål också var snyggt, Jonas spelar fram Noah på en fri yta mellan back och sidlinje och Noah tar sig förbi sin back och lägger in bollen stolpe in vid bortre stolpen ut liten vinkel.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

UFF:s hemsida här http://uppland.svenskfotboll.se

 ..

9 augusti Gimo IF FK 2 - Almo/UEIF 2 8-1 (0-4)

Laguppställning; Christian R; Alexander - Gurra P - Anton - Dejan; Edward - Pirre - Ove - Julius (d); Noah - Sebastian E

Avbytare; Andreas P, Hazim, Joel A, Jocke W

Så var vi nere på jorden igen. Gimos små och snabba killar gjorde det alldeles för svårt får vårt inte lika rappa mittförsvar och mittfält. 4-0 i paus och 8-0 innan vår debutant Julius på slutet gjorde kanske matchens snyggaste mål. Sa i varje fall vår Sportchef som var på plats.......

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

UFF:s hemsida här http://uppland.svenskfotboll.se

..

1 augusti Almo BK/Upplands-Ekeby IF 2 - Rånäs IF 2 7-2 (0-2)

Laguppställning; Christian R; Alexander - Anton - Gurra P - Dejan; Farid - Ove B - Pirre - Filip H; Filip M - Noah

Avbytare; Albin R, Andreas P, Hazim, Joel, Yoosef

Målgörare; Gurra Pettersson 3, Noah Kimbumbu, Filip Mattsson, självmål 2

Det blev en klang-och jubelföreställning på Lunda mot ett ganska tamt Rånäs. Vi tar kommandot från början och Ove Björk dominerar mitten direkt och bryter alla tendenser till uppspel från gästerna. Första lägena har Farid och Filip Mattsson som dagen till ära inledde som forward! 1-0 gör Noah i 14:e på en skarvnick mitt framför mål på Gurras lyft. Bara minuten senare lyckas gästerna sätta ett hemåtpass från nästan halva plan i eget mål. Ove har sedan ett skott i stolpens utsida fint framspelad av Pirre. I 44:e får sedan Filip Mattsson trycka in bollen efter en tilltrasslad situation nära mål där han fick tampas med både ett par Rånäsare och Filip H om bollen. Rånäs har tre tama frisparkar från långt håll som enda offensiva hot i första. Vi byter in 3 avbytare i paus och Rånäs kommer ut heltaggade. De gör också 3-1 redan i 49:e och sedan kommer 3-2 i 55:e efter en miss i vårt mittförsvar och skottet ser inte otagbart ut heller. I 57:e gör Rebello en kanonräddning till hörna på skott mot krysset men då agerar bänken. In med Mattsson som mittback, upp med Gurra på topp och så tar vi hand om matchen igen. 4-2 i 67:e gör Gurra från 2 meter i öppet mål efter att Hazim varit nära att sätta returen på en frispark. 5-2 Gurra igen i 81:a dödar matchen. Matchens lirare Ove Björk tar upp bollen i offensiv zon, spelar ut till Farid som hittar Gurra i straffområdet och Gurra hittar målet. Snyggt anfall. På slutet kommer 6-2 på ett självmål till som Gurra satt annars. I 89:e fullbordar Gurra hat tricket med en kanon vid främre stolpen på nytt framspelad av Farid.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se         

UFF:s hemsida här http://uppland.svenskfotboll.se

..

13 juni Almo BK/Upplands-Ekeby IF 2 - Rånäs IF 2 1-6 (0-2)

Laguppställning; Christian R; Sebastian - Anton - Andreas P - Dejan; Edward - Musse - Luke - Ove B; Farid - Eric

Avbytare; Alexander, Elliot, John, Pirre, Gurra

Målgörare; Luke Musinguzu

Träningsmatch medmånga spelare som inte kommit igång att träna ännu. Olycklig start dessutom där comebackande Rebello skadar sig redan i inledningen med målvaktsbyte som följd. Rånästar ledningen med ribba-in-skott i 29;e efter att spelet varit ganska jämnt så länge. 0-2 i slutminuten av första efter ännu ett anfall på vår vänsterkant där vi hade svårt att freda oss. Rånäs sätter ett par bollar till innan Luke gör 1-4 med kvarten kvar. På slutet ingen ork och motivation alls så det rinner iväg till tennissiffrorna 1-6 till slut.

Läs mer om matchen här https://minfotboll.svenskfotboll.se                                                    

 

Uppdaterad: 24 JUN 2020 13:19 Skribent: Leif Söderberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Almo BK - Fotboll
Lunda 128
74791 Alunda

Kontakt:
Tel: +46703322283, +46708131912
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

Våra sponsorer!

Mälby Glas AB

 Panthera

ICA Alundahallen

 

Alunda Bygg

Gustis AB

M Nyberg Bygg

 

 

FSAB

Print och dekor

Upplands Energi

Fothälsan

 

 

Upplands Dieselservice

Golvlandslaget