Hoppa till sidans innehåll

Matcher 2021


26 september Enköping City AC - Almo, 2-7 (2-1)

Laguppställning; Elias; Emil - Filip M - Marcus - Jack; Julius - Luke - Joel - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Alexander, Andreas, Dejan, Farid, Lucas

Målen; Filip Holmgren 2, Sammy Andersson 2, Linus Svärd, Elias Grehn, Joel Werme

Vi börjar bra och håller bollen bra och skapar en del offensivt men avsluten var lite tama i början. Väldigt överraskande gör Enköping 1-0 i 14:e efter en lång frispark från mittplan som landar i straffområdet och trots många, kanske för många, grönsvarta så tar ingen bort bollen, ser ut som alla väntar att någon annan skall göra det. Då tar en Enköpingsspelare chansen och rullar in bollen vid bortre stolpen utan chans för Elias. Den rättvisa kvitteringen kommer i 25:e då Filip från nära håll med klacken styr in ett långt inkast från Linus. Vi fortsätter pressa och skapa och Sammy är fri och Linus har en lobb värd ett bättre öde innan Filip sätter 1-2 i 31:a med en (omedveten?) touch nära mål efter bra spel med många pass i straffområdet. 1-3 gör sedan Sammy på nick från nära håll i efterspelet på en hörna. Halvleken avslutas med ett rikigt tjusigt anfall som avslutas med att Julius skjuter utanför öppet mål vid bortre stolpen på Sammys inspel från vänster. Direkt i inledning av andra reducerar Enköping på straff sedan Elias kommit fel i en utrusning. Vi har ändå kommandot och spelar för serieseger och efter Linus 2-4 på en riktig kanon i 58:e och Sammys 2-5 på en frisparkskanon i krysset i 60:e kändes det som segerskumpan skulle komma till användning. Strax efter blir Sammy fälld och Elias joggar över hela plan för att ta straffen men skjuter över men straffen går om då en Enköpingsspelare klivit in långt i straffområdet. Andra chansen sätter Elias sedan säkert! I 67:e har vi ett riktigt klapp-klappspel mellan Joel och Sammy som Joel kan avsluta med att sätta 2-7 på ett distingt skott från nära håll. Med 4 mål i baken på 10 minuter rinner sinnet över på en Enköpingsspelare med rött kort som resultat och i den palaver som uppstår med arga Enköpingsspelare och ledare så känner sig domaren tvingad att bryta matchen när matchuret står på drygt 70 minuter. Vi väntar på vad UFF kommer besluta om matchen. Och segerskumpan blev kvar i kylen!!

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

..

19 september Almo - Uppsala IF Fotboll 2, 4-1 (2-1)

Laguppställning; Elias; Lucas- Filip M - Marcus - Jack; Julius - Emil - Joel - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Eric, Farid, Luke, Musse

Målen; Sammy Andersson 2, Musisi Julius Musasizi, Luke Musinguzi,

UIF startar med en långboll som skär genom mittförsvaret men blir lite för lång. Vi svarar med ett rappt direktskott från 3-4 meter av Sammy på Linus långa inkast men målvakten, som inte hinner reagera, men står rätt placerad på och får bollen på smalbenen. Vi fortsätter ha mest boll utan några direkta chanser och lite överraskande kommer 0-1 i 17:e på en långboll, repris på den i matchinledningen, men nu hinner en UIF:are först och kan göra mål med en snedspark som blir en elegant lobb efter Elias räddning på förstaläget. Nästa direkt på avspark kommer 1-1 på en riktig kanon ur liten vinkel av Julius och bollen borrar sig mycket snyggt in i bortre burgaveln. Skön kvittering innan nerverna annars kanske börjat spela in. Vi fortsätter ha mest boll men UIF kontrar bra på sin vänsterkant några gånger. Efter halvtimmen har vi en bra frispark som Linus och Sammy båda är nära på men ingen lyckas peta in bollen. 2-1 kommer i stället i 39:e då notoriske målskytten Sammy sätter bollen lågt vid målvaktens högra stolpe från 15 meter fint framspelad av Linus. I andra inleder vi också bra och Filip H kommer fram bra några gånger på sin vänsterkant men har lite svårt att komma till avslut och försöken att dribbla av målvakten går om intet. 3-1 i 57:e känns lite matchavgörande även om UIF inte ger sig och spurtar bra på slutet. Åter Filip H som driver in i straffområdet och blir kapad och straffen sätter Luke säkert. Strax efter har UIF en farlig kontring som Elias avvärjer långt ut med frispark för UIF och gult för Elias som följd. Gästerna hade nog gärna sett ett rött kort där! Trots underläge tar UIF över mer sista 15-20 minuterna och har bl.a. ett par skott tätt utanför men som Elias har koll på. Filip H är igenom igen men kommer inte heller denna gång till avslut trots bra läge. Med dryga 5 minuer kvar drar UIF på sig ett direkt rött men trots det så fortsätter de anfalla och jaga reducering och deras bästa chans är på en hörna i 86:e som Jack nickar bort. I 90:e sätter sedan Sammy 4-1 efter att rundat målvakten efter en tilltrasslad situation efter en långboll av Lucas.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

12 september Sigtuna IF FK - Almo 1-1 (0-1)

Laguppställning; Elias; Emil - Filip M - Marcus - Jack; Julius - Luke - Joel - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Dejan, Eric, Lucas, Musse

Mål; Sammy Andersson

Seriefinal i ihållande regn på konstgräs. Vi får en drömöppning, igen!, trots att Lars-Erik är sen med matchrapporteringen! Redan i 9:e drar Sammy in en frispark till ledning 0-1. Välspelat trots väderförutsättningarna och strax efter målet har Sigtuna ett friläge som Elias kommer ut och räddar. Blev några räddningar till av Elias även denna match. Resten av första halvlek lite blandade chanser och hörnor där vår bästa chans är ett skott utanför av Julius efter knappa halvtimmen. Halvtidspausen blir extra lång då ingen hittade strömbrytaren till belysningen så att det gick att se bollen! I 54:e tvingas vi till ett byte då Filip M blivit stämplad och måste utgå och Lucas kommer in och Emil går in som mittback. Strax efter kämpar Sigtuna in kvitteringen med fysiskt spel framför mål. Vi svarar med en hörna, skott av Linus över och skott av Sammy i bra läge men mitt på målvakten. Efter ett par gula från Sigtuna, som med fysiken tar över mer och mer, har Sammy ett hårt skott tätt över i 68:e. I 72:a kommer Musse in istället för Linus och nu är det många trötta Almo-ben och Elias får några gånger visa vilken duktig målvakt han är. I 88:e drar Sigtuna sedan på sig ett rött kort och avslutningen kan bli lite lugnare i regnet och mörkret med med fortsatt serieledning trots årets första poängtapp.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

5 september Almo - Knivsta IK 2 2-1 (1-0)

Laguppställning; Elias; Emil - Filip M - Marcus - Jack; Julius - Luke - Joel - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Dejan, Farid, Musse

Målen; Filip Holmgren, Sammy Andersson

Hyfsad första men utan den sedvanliga intensiteten och effektiviteten. Kanske p.g.a. flera "spioner" runt planen, men troligare underskattning och mer fokus på domare än på egna spelat. Många bra chanser i första, där Julius väl var närmast med både klockrent stolpskott och ett par andra bra lägen.Även Linus och Sammy hade några bra samarbeten men utan att lyckas i avsluten. Sex målchanser och sex hörnor innan Knivsta hade sitt första riktiga anfall med en farlig kontringi 43:e som Elias var veken på .Vi svarar med kontring på det och Joels långa pass styrs av ett Knivstahuvudud till Filip som efter lite om och men kan rulla in det välförtjänta ledningsmålet i 44:e. Andra haövlek betydligt sämre, kvalitetsmässigt haltande som man sa om landskampen som gick samtidigt. Mest konstiga domslut och snack med domaren från båda lagen. 2-0 i 63:e är riktigt snyggt. Ett instick i straffområdet som Sammy tar emot och dribblar av både mv och ett par försvarare ett par gånger, kändes det som i alla fall, innan han rullade in det som skulle visa bli segermålet. Reduceringen i 72:a på en kontring på vår vänsterkant skapade lite nerv på slutet. En frispark från 22 meter i 81:a var Knivstas bästa läge men skottet gick nog 2-3 meter utanför. I sista minuten borde även trean kommit men en Knivstaback lyckades få ut långbenet när Sammy trodde han rullade in bollen i öppet mål.    

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

29 augusti Torpedo Kamrat BK - Almo 0-2 (0-1)

Laguppställning; Elias; Raman - Marcus - Emil - Filip H; Farid - Sammy - Luke - Musse; Julius - Linus

Avbytare; Alexander, Andreas, Dejan, Eric

Målen; Mukhtaar Mahamuud, Musisi Julius Musasizi

Många sjuka och nästan helt ny backlinje som höll nollan mot ett bra Torpedo. Första halvlek ganska jämn och chansfattig med enbart några ofarliga hörnar för båda lagen. Elias råkade ut för ett par onödiga smällar när han var ute och plockade ner inlägg. I 37:e tar sig Sammy fram på högerkanten och från kortlinjen spelar han i bollen framför mål och där kommer Musse löpande in från sin vänsterkant och vinner närkampen framför mål och kan från nära håll trycka in bollen på matchens första riktiga målchans. Julius har strax efter ett skott över i bra läge. I andra tar Torpedo över och harmycket boll mitt på planutan att skapa några chanser.Vi kör nu mer långbollar mot en ensam Julius på topp. Både vi och Torpedo har nickar utanför målramen på långa frisparkar och Farid har ett par hyfsade lägen men inget tryck i avsluten. Vår bästa chans är ett skott över av Julius när målvakten står långt ut, vilket han gjorde hela matchen, och Torpedos bästa var ett skott utanför i 76:e efter en hörna. Sista kvarten ökar Torpedo trycket men vi spelar lågt och tätt och låter dem inte komma in med några instick i straffområdet. På övertid kommer en kopia på vårt första mål. Musse vinner bollen i en närkamp på mitten och Sammy spelar sedan in från kortlinjen och evigt löpande Julius kan säkra vinsten genom att sätta bollen i öppet mål från en meter. Tyvärr drog vi på oss lite för många varningar på skitsaker! Inte bra inför serieavslutningen.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

22 augusti Almo - Rasbo IK 2 5-1 (4-0)

Laguppställning; Elias; Lucas - Marcus- Filip M - Jack; Emil - Joel - Luke - Filip H; Linus - Julius

Avbytare; Andreas, Dejan, Eric, Raman

Målen; Musisi Julius Musasizi 3,Linus Svärd 2

Drömstart igen för oss men inte för Rasbo som verkligen bjuder på 2 mål på 2 minuter genom slarviga uppspel från eget straffområde. Först Julius och sedan Linus som kan sätta både ettan och tvåan i öppet mål. Vi fortsätter producera och spela bra och ha mycket boll och Julius har flera chanser och Joel ett ribbskottoch Jack en nick strax utanför på en hörna. 3-0 i 24:e, Filip H rundar målvakten och spelar in evigt löpande Julius som kan sätta bollen i öppet mål igen. I 26:e dödar sedan Linus matchen med ett riktigt snyggt mål. En kanon från långt håll ur liten vinkel som går över målvakten och sitter snyggt under ribban och in i bortre burgaveln. Rasbo skapade inget i första men kommer ut bra i andra samtidigt som vi går ner oss lite och känner oss säkra och bekväma. Efter en tilltrasslad situation på mållinjen, där vi har chansen att slå bort bollen,kommer en reducering i 61:a. Lite småchanser för oss resten av matchen och Julius får sätta sitt första hat trick i Almo och i Sverige efter att ha rundat målvakten och åter satt bollen i öppet mål. Inga tennissiffror denna gång men 5-1 är inte illa heller.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

15 augusti SK Wigör - Almo 0-6 (0-3)

Laguppställning; Elias; Lucas - Emil - Filip M - Jack; Julius - Joel - Luke - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Andreas, Dejan, Farid, Raman

Målen; Sammy Andersson 2, Joel Werme, Linus Svärd, Musisi Julius Musasizi, Filip Mattsson

Bra start igen, Linus skott mitt på målvakten i öppet läge efter 20-talet sekunder. Den borde suttit. 0-1 på nästa chans istället på distansskott från Joel. Vi fortsätter ha kommandot och Wigörs första halvchans är en lång frispark efter 15 min som touchar en grön spelare och Elias får sträcka ut och tippa till hörna. Vi har mest boll och varierar en hel del mellan spel via mittfältet och längre bollar på våra toppgubbar. Dock glämmer vi ibland våra kantspelare och mycket av uppspelen går via Joel och Luke på mitten. Linus gör sedan det han skulle gjort i första minuten, sätter skottet hårt till 0-2 vid vid främre stolpen på en mycket fin framspelning av Sammy på yta i vänsterinnerposition. Matchens räddning gör Elias i 38:e med ett pantersprång framför fötterna på fri Wigörspelare innan matchen avgörs i 39:e då Sammy sätter 0-3 på direktskott på Linus inspel från kortlinjen. Precis som mot Sirius så blir det tre mål sista kvarten när motståndarna börjar tröttna. Sammy 0-4, Julius sätter sitt första mål till 0-5 och Filip ger sig ut på en långlöpning i 84:e och efter ett väggpass med Sammy, en skott fins nära mål så rullar han slutresultatet till 0-6. Tennissiffror igen!

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

13 augusti Almo - IK Sirius FK 2 6-0 (2-0)

Laguppställning; Rebello; Lucas - Marcus - Filip M - Jack; Julius (d) - Joel - Luke - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Andreas, Dejan, Eric, Farid, Raman

Målen; Sammy Andersson 3, Linus Svärd, Filip Holmgren, Eric Lundin

Efter mycket om och med flyttades matchen till fredag 13! Gick bra ändå. Drömstart med mål redan efter 45 sekunder då Linus framspelad av Sammy lobbar över målvakten. Vi fortsätter dominera första och tvåan kommer redan i 10:e minuten. Helt klart rättvist med 2-0 efter första. Sirius har några kontringar men comebackande Christian Rebello som fick hoppa in i mål istället för Elias visade sig vid alla tillfällen vilken reaktionssnabb målvakt han är. I andra startar vi också med mål direkt genom Sammy som framnickad av nyinkomne Farid kan sätta trean i andra halvleks tredje minut. Sirius jämnar sedan ut spelet men varje gång de skapar en chans är Rebello på rätt plats.Det skulle dröja ända till matchminut 80 innan hemmapubliken kan andas ut då Sammy sätter 4-0 på ett snyggt lobbskott. På slutet både tröttnade och lessnade det unga Siriuslaget och det kunde ha blivit något mål till utöver de sec vi gjorde.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Matchfakta från UFF:s hemsida här; https://uppland.svenskfotboll.se

..

24 juni Almo - Örsundsbro IF 2 4-3 (3-2)

Laguppställning; Elias; Lucas - Emil - Filip M - Jack; Raman - Joel - Kamil - Luke; Linus - Sammy

Avbytare; Dejan, Eric, Jocke, Marcus, Noah

Målen; Luke Muzinguzu, Joel Werme, Linus Svärd, Sammy Andersson

Sommar, sol och seriepremiär och dessutom seger. Något turlig vinst men tre poäng är tre poäng. Örsundsbro inleder bäst och trillar boll ganska bra. 0-1 redan i 6:e på straff som kanske skulle varit en frispark i situationen före. 0-2 i 17:e på en hörna som stångas in vid bortre stolpen och det ser inte bra ut. Sammy blir sedan fälld på väg igenom och straff som Luke sätter i 26:e. 2-2 i 35:e är en riktig delikatess. Joel får bollen strax utanför straffområdet och lägger upp den för högern och skruvar elegant in den i en båge upp i krysset utan chans för målvakten. Nu är vi inne i ett stim och ett bra pass från Luke till en löpande Sammy som spelar in till Linus som vinner en axel mot axel duell och slå in ledningsmålet som också blev halvtidsresultatet. Andra startar vi med att Luke skjuter över från 6 meter framspelad av Sammy och Sammy har en fin lobb som målvakten precis klarar av att tippa till hörna. Efter det tar Örsundsbro över matchen och vi slarvar en del när vi får bollen. Örsundsbro skapar en hel del hörnor och på en hörna i 61:a kommer också kvitteringen på en boll som knappt är över mållinjen men domaren är säker på sin sak från 20-25 meter. Lagkapten Filip får byta för skadekännning nu också och det känns som vi ska få kriga för att klara hem en poäng. Men en bra måvakt, lite tur och kämpande spelare gör att vi tar över lite på slutet på andra också. Ett succébyte i 87:e avgör matchen. Dejan kommer in i offensiv position och blir direkt frispelad av Sammy och bryter med kraft in i straffområdet utan att få till ett ordentligt avslut men bollen går ut till vänster där Sammy dyker upp som gubben i lådan och sätter 4-3 till hemmalagets och pulblikens stora glädje. Kanonmatch av Elias i mål trots några tuffa smällar, ett mål och tre assisst av Sammy men även tre insläppta på fasta situationer blir något för tränarna att jobba med nför hösten.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

.. 

19 juni Gimo IF FK 2 - Almo 2-2 (1-1)

Laguppställning; Elias; Raman - Emil - Filip M - Jack; Musse - Joel - Luke - Filip H; Linus - Sammy

Avbytare; Andreas, Dejan, Jocke, Noah, Pirre

Målen; Sammy Andersson 2

En handfull spelare borta så en rutinerad men kanske inte så vältränad bänk i denna match. Vi börjar matchen bra och tar ledningen redan i 6:e minuten genom Sammy som blir frispelad och skär in från höger och sätter bollen med en utsida lågt i bortre burgaveln. Sammy har sedan ett bra läge efter cirka kvarten men springer ut med bollen över kortlinjen. Gimo tar över mer och mer ju mer halvleken går men utan att skapa några direkta chanser. Efter halvtimmen måste Filip H kliva av med stukad fot. Med minuten kvar av första slår Gimo en långboll som vår annars duktige målvakt missbedömer studsen på och förre Almo-spelaren Omar kan lägga in kvitteringen i öppet mål. I andra spelar vi betydligt bättre i den starka värmen och det bli många byten. Sammy är fri och blir nergjord men ingen straffblåsning. Joel har två fina hörnor som Sammy nickar över på och Gimo har ett tungt skott utanför efter timmens spel. Sammy har sedan en lobb som landar på nättaket innan Gimo är nära att ta ledingen i 67:e. I stället tar vi ledningen i 72:a när Sammy åter kommer fri på en rensning!! från Noah och kyligt rullar in ledningsmålet. På övertid får sedan Gimo en straff efter att vi spelat hem lite onödigt istället för att spela bollen framåt och kan kvittera till 2-2 utan chans för Elias. Så lite oskärpa i slutet på respektive halvlek kostade två baklängesmål.

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

..

10 juni Almo - Upplands-Ekeby IF 2-2 (1-1)

Laguppställning; Elias; Linus - Marcus - Filip M - Jack; Musse - Joel W - Kamil - Filip H; Emil - Sammy

Avbytare; Andreas, Eric, Farid, Luke

Målskyttar; Filip Holmgren (straff), Sammy Andersson

Olycklig början på årets andra match. Vi har dock ett bra anfall direkt efter bara 30 sek då Filip H tar sig fram bra på vänstersidan och är nära att peta in bollen från  nära håll. Ett dåligt hemåtpass i 3:e utnyttjas av gamla Almo-spelaren Rasmus K som kan runda Elias och enkelt rulla in 0-1. Sammy blir sedan nergjord runt straffområdslinjen och kastade onda ögon mot domaren vilket han kanske fick lida för senare. Inte så mycket till spel utan mest passningar som inte hittar rätt. I mitten på halvleken blir Filip H hårt tagen i straffområdet men ingen signal denna gång heller. Rasmus K är sedan fri på en långboll men lobben han försöker sig på hamnar mitt i famn på en lugn Elias. Vi har sedan en hörna, av enbart tre under hela matchen, och Werme ett skott utanför innan Ekeby har en ny bra chans på ett långt hemåtpass men Elias är snabbt ute och kan avvärja. Efter dryga halvtimmen tvingas Marcus ut och Eric kommer in och Emil flyttar ner som mittback och vi får lite mer kraft i försvaret. Gamla Almo-spelaren Jimmy Mattsson har en hård nick starx utanför bortre stolpen i 36:e innan Filip H kan kvittera på en hård men inte så välplacerad straff i 43:e efter att han själv blivit fälld vid ett genombrottsförsök. Och tredje gången gillt och domaren blåste nu. Rättvist 1-1 i paus, vi lirar mer men Ekeby farliga i kontringarna. Andra halvlek rivstartar vi. Filip H skott i utsidan av stolpen ur liten vinkel direkt efter avspark. Vi fortsätter trilla boll bra och passningarna sitter bättre. Bästa chansen har Sammy som är fri men skjuter på något sätt på målvaktens släpande häl!! Istället kommer 1-2, åter Rasmus K från nära håll efter markeringsmisspå vår vänsterkant helt överraskande i 62:a. Minuten efter kommer kvitteringen. Sammy löper in från höger och sätter 2-2 i burgaveln tätt intill stolpen. Sista kvarten lite mer avvaktande, trötta ben och hjärnor i värmen möjligen. Jack har en bra frispark innan Sammy får ett högst tveksamt rött efter att domaren hört någon kommentar bakom ryggen som verkade komma från en blåklädd bortaspelare.  

Läs ännu mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

..

7 juni Almo - Tobo/Örbyhus FF 5-0 (2-0)

Laguppställning; Elias (d); Lucas - Marcus K (d) - Filip M - Jack (d); Emil - Joel W (d) - Kamil - Filip H; Linus (d) - Sammy (d)

Avbytare; Eric, Farid (d), Luke, Musse, Noah

Målskyttar; Joel Werme 2, Sammy Andersson, Noah Kimbumbu, Emil Rohdin

Så kom äntligen en vinst för ett hårt prövat lag som inte tog så många poäng förra säsongen. Sex nya i startelvan och en sjunde ny på bänken gav en hel del stadga även om spelet inte var det bästa på det långa gräset. Linus har skott över i bra läge redan i första minuten och Sammy är nära att vara först på ett inspel av Filip i 3:e. Först i 7:e kommer TÖFF över mittlinjen för första gången. 1-0 dröjer ändå till 26:e innan Joel spräcker nollan genom att enkelt rulla in bollen efter inspel från höger. 2-0 gör sedan Sammy efter snabbt anfall iscensatt at Linus och efter Filips inlägg/skott i stolpen från vänster kan Sammy sätta bollen i öppet mål från nära håll. Rättvis pausledning mot div 7-laget TÖFF som spelar i norra serien medan vi spelar i södra. TÖFF har mer boll i andra och skapar en hel del hörnor och vi kontrar mer i andra. Ett flertal byten i andra och efter ett långt inkast från Luke kan inte TÖFF få bort bollen som landar framför fötterna på Joel som blir tvåmålsskytt genom ett distinkt skott mitt i mål i 61:a. 4-0 kommer i 82:a, också efter en fast situation. Denna gång efter en hörna som Emil skjuter på och vid bortre kommer Noah stormande och sätter bollen som nog hade gått in ändå. Men det gäller att vara på rätt plats och visa vilja! Emil fick sedan göra femman istället efter att han snott bollen av deras mittback och löpt sig fri från mittlinjen och sätter bollen sökert i mål. Stabilt försvarspel med Filip/Marcus framför Elias som fick hålla nollan i debuten. Inte illa

! töff

Tror varken tränare eller spelare har något emot att se matchklockan lysa så här i flera matcher denna säsong!

Läs mer om matchen här; https://minfotboll.svenskfotboll.se

Och matchfakta här; http://uppland.svenskfotboll.se

 

Uppdaterad: 07 JUN 2021 22:35 Skribent: Leif Söderberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Almo BK - Fotboll
Lunda 128
74791 Alunda

Kontakt:
Tel: +46703322283, +46708131912
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

Våra sponsorer!

Mälby Glas AB

 Panthera

ICA Alundahallen

 

Alunda Bygg

Gustis AB

M Nyberg Bygg

 

 

FSAB

Print och dekor

Upplands Energi

Fothälsan

 

 

Upplands Dieselservice

Golvlandslaget