Hoppa till sidans innehåll

Resultat 2019


Almo BK:s traditionella cup spelades i år för 37:e gången. Förutsättningarna var att om Almo skulle vinna sin fjärde raka cupvinst skulle laget även ta hem pokalen, den 5:e i ordningen det spelas om, för alltid. Hur det gick? Kolla bilder och resultat nedan!

Lottningen utföll så att Olands FF inledde mot Almo och Upplands-Ekeby därmed skulle få spela match nr 2, mot förlorarna i första matchen, och match nr 3 mot vinnarna i första matchen.

Olands FF - Almo 0-2

Mål för OFF:-

Mål för ABK: Rasmus Lövström och Marcus Breidenskog.

Matchens lirare OFF; Jonas Eriksson

Matchens lirare ABK: Fredrik Lundqvist

Löpvilliga duon Rasmus och Marcus låg bakom vinsten med var sitt mål. Rasmus har i inledningen ett skott i bra läge i burgaveln innan han gör första målet i 14:e efter målvaktsretur på skott från matchens lirare Fredrik vinner närkampFredrik Lundqvist. I andra öppnar Marcus starkast. Bra skott i 21:a och sedan på hugget på en målvaktsretur efter skott av Rasmus i 22:a och 0-2 på resultattavlan. Olands stod ju som hemmalag i matchen! Resten av matchen spelades bara av och Olands fick ha lite mera boll men skapade inte så mycket utöver en hörna i 31:a. Jesper är störst och starkastSäker seger för Almo utan skönspel där Jesper visade vem som störst, starkast och bäst. Olands ledare

 Så Olands ledare har lite att fundera på inför match 2.

Upplands-Ekeby IF - Olands FF 4-0

Mål för UEIF: Thomas Eriksson 2, Albert Eldh Wahlstrand och Rasmus Karlsson

Mål för OFF: -

Matchens lirare UEIF: Thomas Eriksson

Matchens lirare OFF; Salman El Khost

Komfortabel vinst för Ekeby. 1-0 redan i 4:e genom Thomas Eriksson i öppet mål och 2-0 i 6:e av Albert Eldh Wahlstrand likaså i öppet mål och känslan var att Oland inte skulle orka resa sig efter den kallduschen i inledningen. Albin missaOch inte underlättade det att laget även missade handicapstraffen man valde att ta direkt efter 1-0 målet. Joel vinner i höjdenEkeby både snabbare och starkare Pontusoch domare Pontus Orebrand fick blåsa hårt i visselpipan ett par gånger och även visa det gula kortet. Är det derby så är det. 3-0 kom strax före paus. Jimmy laddarI andra laddade Jimmy kanonen utan resultat. 4-0 kom i 36:e då tidigare Olands-och AlmospelarenRasmus 4-0 Rasmus Karlsson retfullt enkelt rullade in sista målet och grattas av lagkamrater medans PAtrik depparmålvakts-Patrik deppar.

Upplands-Ekeby IF - Almo 2-1

Mål för UEIF: Joel Eriksson, Ove Björk

Mål för Almo: Fredrik Lundqvist

Matchens lirare UEIF: Joel Eriksson

Matchens lirare ABK; Fredrik Lundqvist

Ekeby är segersugna efter elva!! års spel i Almo Cup utan framgång och tar ledningen redan i 2:a genom nick av Joel Eriksson på matchens första hörna. Och detta trots att Niclas tränat Almo-grabbarna mycket sista tiden på defensiva hörnor! Niclas depparInte undra på att han ser bekymrad ut. Ekeby fortsätter ha kommandot i första även om matchen jämnar ut sig. I andra händer mera. Direkt inledningen kan Ove Björk sätta 2-0, också det på en hörna där han snappar upp en retur i straffområdet och säkert sätter 2-0 och rejäl segervittring för de blå. MårtenOch nu blir även Mårten både bister och bekymrad!  Lite hopp tänds i 28:e då Almos för dagen Fredrik gör målbäste spelare Fredrik rundar målvakts-Mattias och reducerar till 2-1 i 28:e och sedan sätter vi in en press och har en hörna i 33:e och Marcus en kanon i ribbans underkant och ner på mållinjen och ut i 34:e men längre än så kommer Almo, Johan nickartrots att Johan tar i för kung och fosterland och stundande bröllop. Viktor räddarOch inte hjäpte det att Viktor gör en eminent straffräddning på slutet

UEIFUpplands-Ekeby får svinga segerbucklan och spruta segerskumpan under M Nybergskylten.

Se även reportage i UNT HÄR.

 

Uppdaterad: 04 JUL 2019 19:59 Skribent: Leif Söderberg
Epost: This is a mailto link

  Intersport

Postadress:
Almo BK - Fotboll
Lunda 128
74791 Alunda

Kontakt:
Tel: +46703458707, +46708131912
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

Våra sponsorer!

Mälby Glas AB

 Panthera

ICA Alundahallen

 

Alunda Bygg

Gustis AB

M Nyberg Bygg

 

 

FSAB

Print och dekor

Upplands Energi

Fothälsan

 

 

Upplands Dieselservice

Golvlandslaget