Nyheter 2019

Och vad händer då i Almo BK inför 2019?

Ja 2018 har ännu inte slutat men planeringen inför 2019 är i full gång. Ny tränare inför 2019 är Niclas Andersson. Niclas spelade med oss mellan 2008 och 2013. Totalt blev det under de sex skadedrabbade säsongerna 57 matcher och 17 mål i grön/svart innan spelarkarriären var över. Niclas har sedan varit tränare inom Gimo IF FK:s organisation. Välkommen tillbaka Niclas säger vi!

Nicke A signat

Sportchef Lars-Erik Åhman hälsar Niclas välkommen åter!

Vi kommer 2019 spela i div. 7 norra och kommer få tampas med följande lag där alla utom Films SK (nerflyttade från div. 6) spelade i div 7 även förra säsongen;

Films SK

Gimo IF FK 2

Gräsö Norrskedika IF 2

Harg-Östhammar FF 2

Karlholms GoIF

Olands FF

Söderfors GoIF

Tierps IF 2

Tobo/Örbyhus FF

Lördag 1 december drar vi igång med frivilligt 2-lagsspel i Gimo Sporthall och räknar med att inom väligt kort tid kunna presentera lite nya spelare här!

Första passet den 1/12 kom 15 sugna spelare (+ 3 som inte var med och spelade), varav 5 nya!, och lirade tvålagsspel i en timme. Bra start!

2018-12-05; Gimo IF FK 2 ersätts av Storvreta IK 2 i serien.

2018-12-08; De fyra första nyförvärven inför 2019 är klara. Påskrifter i samband med lördagens träning. Ytterligare två presumtiva nyförvav var på plats och tränade och minst 3 till är intresserade av att komma och spela med oss kommande säsong. Så håll utkik på denna sida, nästa kommer säkert redan i kommande vecka. Vi tar de nu klara, som kommer tillföra kraft, rutin och träingsvilja, i bokstavsordning för rättvisans skull.

Andreas P

Andreas Pettersson. 32-årig allroundspelare som är fotbollsfostrad i Roslagsbro men även spelat i Söderbykarl. Bor i Gimo och kommer närmast från Gimo IF FK där han spelat en halv säsong.

EmilEtt gammalt bekant ansikte är Emil Larsson som spelade 162 matcher med oss mellan 2009 och 2014 innan moderklubben Gimo IF FK lockade igen. Efter 4 säsonger i blått återvänder nu Emil, som hunnit bli 27 år, till spel i grön/svart. Och blir förhoppningsvis skadefri snart så han kan börja träna också!

Eric SankaraEric Sankara Nitiema. 31 år, stor och stark som bor i Österbybruk. Tränade med oss redan i höstas. Kraftfull spelare somkommer ge tyngd i laget.

RamanRaman Machko började som basketspalre hos oss men har även spelat fotboll i Gimo IF FK. Träningsvillig, ung (18 år) spelare.

Uppdaterad: 28 NOV 2018 09:33