Nyheter 2018

Vad händer med fotbollen i Almo 2018?

Ja vi fortsätter med samma tränare som 2017. Conny Rohdin och Kristoffer Appon Mattsson fortsätter alltså. Det blir också fortsättning på spel i div. 7 efter fjolårets andraplats. Nytt är att vi byter serie från Norra till Östra som betyder match på Åland igen. Vi fortsätter för fjärde året även med samarbetet om ett div 8 lag med Upplands-Ekeby IF.

Men något nytt finns väl? Vi tappar en målskytt av rang då Rasmus Karlsson kommer spela sina hemmamatcher på Björnvallen (UEIF) i sommar. Målvakts-Arne kommer sluta helt, gjorde 3 matcher 2017, för att satsa på domarkarriären och Fredrik har hotat med sluta/trappa ner men sista ordet inte sagt där. Och Martin Storäng är hemma igen efter utflykten till Norge och spelsugen på grönt underlag och i grön/svart tröja. Det blir också ett träningsläger i april till Spanien för att ladda inför serien.

2018-03-14; Som fjärde nya spelare kan vi presentera en nygammal. Joakim "Jocke" Karlsson återvänder efter att tillbringat förra säsongen i moderföreningen Gimo IF FK. Jocke kom till oss första gången 2012 och spelade hos oss i 5 år fram till 2016 då han gjorde 23 matcher och 8 mål. Så välkommen tillbaka Jocke!

2018-03-01; Vi lovade ju flera nya spelare och här kommer 2 till. 28-årige Hazim Nabeel bor i Gimo och har tränat med oss under vintern och har nu signerat sin registrering. Almo är Hazems första klubb i Sverige och har visat stor träningsflit och fin spelförståelse med en kraftfull spelstil.

Ny är också Kamil Sheikh som senast spelat i Gimo IF FK men även haft en kort visit i H/Ö FF. Välkommen till er båda! Nedan hälsar Appon Kamil välkommen!

Första nyförvärvet är klart. Och det kommer mera...........

2018-01-28: Så här glad blev Tony Karlsson när han hälsas välkommen av tränare Appon! Tony kommer från Gimo IF FK där han spelat i många år bl.a. mot oss föregående säsong. Tony är en offensiv spelare och är tänkt att ge mer kraft åt vårt anfall och ersätta Rasmus som en av våra främsta målskyttar 2018.

Uppdaterad: 14 MAR 2018 11:42