Nyheter 2017

2017-03-27; En oavgjord och en vinst, bra start på tränings- och cupmatcherna. Och bra insatser av Viktor och Albin i deras premiärmatcher. Närmast väntar en liten seriefinal mot Film i Upplandscupen. Trots många skador/återbud än så länge!

2017-03-23; Årets femte nya spelare registrerad. Martin Svärd är namnet och kommer närmast från Kramfors-Allansiens IF. Välkommen Martin - nu har vi tre Martin i truppen!

2017-02-22; Andra träningen ute och inställt. SNÖ!!!!

2017-02-20; Äntligen konstgräs. 18 förväntasfulla spelare fick på måndagen ta konstgräset i besittning efter en löprunda i Gimo.

2017-02-18: Sista inneträningen innan vi går ut på konstgräset. Och givetvis så hade åter bokningen hos kommunen och innebandyn (,iss-)lyckats. Vår bokade 1,5 timme visade sig på plats vara 10 minuter p.g.a. innebandymatcher. Stor eloge till våra tränare och spelare som med gott humör körde lite fys i lilla hallen under en dryg timme ändå.

2017-02-12; Div 8 lottad nu. Motståndare är följande 8 lag. Films SK 2, Gräsö/Norrskedika IF 2, Harg-Östhammar FF 3, IF Ferro, Olands FF, Söderfors GoIF 2, Tensta GoIF, Österlövsta FF 2. Alltså  niolagsserie vara tre st. A-lag, Ferro,Oland och Tensta.

2017-02-01; 25 lag anmälda till div. 8 vid anmälningstidens utgång. Förra året 33 anmälda varav 5 lag drog sig ur under året. Efteranmälan möjlig så det dröjer några dagar till innan vi får serieförslagen. Från Östhammars kommun har även Film, Gräsö Norrskedika, Harg-Östhammar och Oland lag anmälda.

Träningsmatch för Almo/Upplands-Ekeby 2 bokad mot Gräsö Norrskedika 2 annadag påsk, 17 april kl. 18:15 Gimo Konstgräs.

2017-01-23; Fjärde nyförvärvet är nu klart! Fredrik Lundqvist har nu, efter ett antal provträningar, bestämt sig för att spela för oss under 2017 och vi hälsar honom välkommen till Almo och Lundaplan. Fredrik spelade senast div 3 fotboll med IFK Örebro.

2017-01-16; Efter träff med Upplands-Ekeby IF så är vi helt överens om att fortsätta vårt samarbete med ett gemensamt andralag. Ensam är stark heter det ju men vi tror mer på samarbete för att göra oss ännu starkare. Överenskommelsen bygger på föregående års avtal med den skillnaden att vi nu kommer att ha fler spelare i laget i startelvan och att fler matcher skall spelas på Lundaplan och färre på Björnvallen. Laget är också anmält till div. 8 under namnet Almo/Upplands-Ekeby IF 2.

2017-01-02; Träningstiderna för våren klara. Inomhus i Alunda och Gimo från 8 jan till mitten av februari då vi går ut på konstgräset i Gimo. 17 träningar är bokade där fram til slutet av april. Även några cupmatcher har fått matchtider spikade.

2016-12-31; UNT har en artikel om Luke Muzinguzi som du kan läsa HÄR

2016-12-15; Tyvärr tappar vi en spelare också, vilket i sig inte är så vanligt. Jocke Karlsson har efter 4 år och 82 matcher i grön/svart lockats hem till Gimo igen. Vi tackar så klart för hans insatser hos oss och hoppas på ett återseenden i framtiden.

2016-12-10; Så har vi äran att presentera våra första nyförvärv inför säsongen 2017. Från lokalkonkurrenten Olands FF har Albin Collin (till höger) och Viktor Elm Eriksson (till vänster) beslutat att fortsätta sina karriärer i grön/svart.
Appon välkomnar Albin och Viktor

"Både Albin och Viktor är 18 år och passar bra in i vårt lagbygge och breddning av truppen för 2017" säger sportchefen LArs-Erik Åhman.

Vi kan också hälsa Jeremie Nsabimana välkommen till oss. Jeremie har inte tidigare spelat fotboll i Sverige men visat god teknik på träningarna hittills.

Jeremie

Tränare Kristoffer "Appon" Mattsson hälsar våra tre nyförvärv välkomna i samband med träning i Gimo Sporthall den 10/12 där 20 spelare och 3 ledare fanns med!!

2016-12-09; Vi kommer spela i grupp 2 och kommer möta H/Ö FF (div 5), Films SK, Gräsö Norrskedika IF och Upplands-Ekeby IF (div 6) samt Olands FF (div 8). Upplandscupen spelas under mars/april på konstgräsplan i Gimo och spelas med handicapstrattaf, en per division som skiljer lagen.

2016-11-30; Anmälan till Upplandscupen efter att vi stått över den 2016 så är vi åter med 2017.

2016-11-21; Klart med ny tränare tillsammans med Conny. Kristofer "Appon" Mattsson tillbringade en hel del tid i avbytarbåset under 2016 och under 2017 kommer han nu att ta en fast plats där tillsammans med Conny. Vi önskar båda lycka till med den nya säsongen och hoppas inom kort återkomma med lite mer spelarinformation också.

2016-11-13; Vi skall här försöka publicera lite vad som händer och förhoppningsvis lite glada nyheter inför säsongen 2017. Sedan säsongsavslutningen så har sportkommittén jobbat med att säkra ledare/tränare och göra en spelarinventering som fortfarande pågår. 20 spelare klara och 15 återstår att prata med. Klart är att Robert Ursino slutar som tränare och istället kommer att ta hand om Gimos andralag som vi dessutom har i serien även 2017. Avsikten är att precis som tidigare år ha två tränare och arbetet med kollega till Conny pågår fortfarande.

Lag är anmält och representationslaget kommer 2017 spela i norra sjuan mot;

Gimo IF FK 2

Karlholms GoIF (från div 6)

Marma Mehede IF

Rasbo IK 2

SK Iron 2 (från div 8)

Storvreta IK (från div 6)

Tierps IF 2 (från div 8)

Tobo/Örbyhus FF

Vattholma IF 3

Nya i truppen redan hösten 2016 är Jonas Österberg (senast i Rasbo IK), Sajid Massoud och Elvis Rebello som båda spelat i Gimo tidigare. Slutat har Noah Kimbumbu gjort då resorna mellan Österbybruk - Uppsala och Lundaplan blev för långa.

Första träningen hade en 17-18 spelare på plats i Olandshallen. Ahed väntar på operation av sin knäskada från i höstas och Rasmus L går med gipsad arm efter Olandsmatchen i september. Vi kommer köra smålagsspel en gång i veckan fram till jul, blandat med Gimo Sporthall och Olandshallen.

Spelarträff är planerad till 17 december.

Uppdaterad: 2017-03-27 10:30