Nyheter 2011

Här kommer vi att publicera lite nyheter inför säsongen 2011.

26 februari - Nu är vi gång med träningsmatchandet!

22 feb - Serien lottad för B-laget, det blev 9 lag i slutändan, men bra även det. Dessutom korta resor.

15 februari - Klart med två nya ledare för B-laget, Lars-Gunnar "Frissan" Andersson, förenings meste spelare, och lillebror Stefan "Nonno" Andersson kommer att se till att det skördas framgångar även i år!

8 februari - förslag till B-lagsserie, 10 lag i år, bra med rejält med matcher!

5 februari - Olandscupen, vårt egna arrangemang som på det sportsliga planet inte gick lika bra som förra året. Mer finns att läsa under Cuper och Olandscupen.

22-23 januari - Tränarna har vinterläger vid Lundaplan. Inget tältande i år men mnga spännande tävlingar väntas.

22 januari - Seriesammanasättningen klar. Seriematcherna börja hemma mot IK Hoppet från Bro den 1 maj och slutar mot Films SK hemma den 24 september.

19 januari - Olandscupen lottad. Spelprogram och regler finns under Cuper - Olandscupen.

17 januari - Tredje nyförvärvet skrev på. August Engström från Alunda IF. 94-kille som även kan spela i 95-laget som överårig.

10 januari - Julvilan slut, första träningen, is på konstgräset men det blir nog bra ändå. Anmält B-laget till seriespel!

20 december - Lottningen i Upplandscupen är klar. Norrskedika och Hallsta på "hemmaplan", alltså i Gimo, och Karlholm borta är det som gäller. Alla matcherna skall spelas i mars 2011. Ettan och tvåan i gruppspelet går vidare till utslagningsmatcher i oktober.

17  december - Alunda UIF har utgått ur serien och ersatts av IK Hoppet från Bro. Snacka om långresa - i alla fall med Upplandsmått mätt.

14 december - Träning i Gimo på torsdag inställd!! Olandscupen bokad i Olandshallen lördag 5 februari, Upplands-Ekeby IF medarrangör som vanligt. Det är 5:e gången vi kör den nu och de kommer att bli fem lag igen.

13 december - Övergångarna för två nya spelare klara. Patrik Jonsér och Patric Oskarsson, båda från Alunda IF. Tur att de stavar förnamnen olika så vi kan skilja på dem:). Välkomna till Almo BK grabbar!!

9 december - Bokning av träningstider på Gimo konstgräs. Kommer inom kort i kalendern.

8 december - anmält lag till NYA Upplandscupen.

7 december - 2 övergångsblanketter inskickade till Svenska FF!!

30 november - Spelprogrammet klart. Första matchen hemma mot Alunda UIF runt första maj, serieepilog hemma mot Film i slutet på september.

25 november - första träningen på konstrgräset i Gimo snöade inne. Surt - och ingen bra början på den verksamheten.

24 november - Repskap-möte UFF. Beslut om rak seriepyramid från 2012 viket betyder att reservlagsserierna försvinner och lagen kliver in i div 8. Även div 9 kommer att finnas. Beslut även om ny utformning av Upplandscupen. Inleds i mars månad med gruppspel, 4-5 lag/grupp. Spännande, alla matcher skall spelas på konstgräs.

15 november - Schemat för hösten 2010 är nu klart efter lite ändringar:). Och så första spelartträffen inför säsongen 2011. Nu skall det dras upp riktlinjer och målsättningar!!

13 november - Resultaten från mini-cupen på Gimo konstgräs kan du läsa under A-laget, matcher 2010. Turneringen blev verkligen en miniturnering då både UEIF och Fílm/IFK D/Ö lämnade sena återbud.

Första nyförvärvet inför 2011 skrev under övergångspapper.

13 november - Invigning av konstgräsplan i Gimo med spel med 5-manalag.

8.30   Gimo IF FK U/E IF
8.55   Film/IFK D-Ö Almo BK
9.20   Norrskedika IF Gimo IF FK
9.45   U/E IF Film/IFK D-Ö
10.10   Gimo IF FK H/Ö FF
10.35   Almo BK U/E IF
11.00   Norrskedika IF dam ÖSK Dam
11.25   Norrskedika IF Almo BK
11.50   Gimo IF FK Film/IFK D-Ö
12.15   U/E IF Norrskedika IF
12.40   Almo BK Gimo IF FK

14.00   Final Dam

15.00   Final Herr

7 november - årets första ledarträff för planering av spelar- och ledarinventering och upplägg av säsongen 2011.

3 november - serieförslag för div 6 norra klart, Almo BK, Alunda UIF, Danmarks IF, Films SK, Gimo IF UK, IF Trikadien, SK Iron, Ullfors IK, Upplands-Ekeby IF och Uppsala City FC. I 4 kommunderbyn, 3 matcher i Uppsala samt Björklinge och Ullfors skall poäng hämtas i sommar.

27 oktober - anmälan av lag till spel på invigningen av konstgräsplan i Gimo den 13 november.

26 oktober - anmälan av A-lag till seriespel 2011.

19 oktober - ytterligare tre träningar på tisdagkvällar över jul och julår är nu bokade. Finns i kalender för seniorlaget.

13 oktober - träningstider på lördagar i november och december blev klara. Finns i Kalender för seniorlaget.

Succétränarna Viking och Sarre fortsätter även 2011. I början på september hade spelartruppen ett möte och var eniga om en fortsättning. Och tränarna var inte svåra att göra klart med..........

Uppdaterad: 2016-05-15 10:12