Nyheter 2009

Senaste uppdatering: 14 mars

I slutet av februari kan vi hälsa ännu en ny spelare välkommen till föreningen. Då dök Emil Larsson hastigt och lustigt upp på vår träning och övergången från Gimo IF löstes lätt och elegant trots att säsingen redan dragit i gång.

Österlövsta FF har dragit sig ur serien, så nu är det 9 lag igen och en långresa mindre.

Upplandscupen lottad; 18 april kl 14:00 Almo - Runhällen

Nytt lag i A-lagsserien; Olands FF efteranmälda (farmarlag till Alunda IF!).

Vi hälsar Isak Werme och Rasmus Lövström välkomna till laget. Två unga Gimo-grabbar som vi hoppas skall tillföra en hel del i vår trupp som nu är uppe i 30 spelare. Andrearsona Larsson och Wahlqvist har lovat vara med aktiva än föregående säsong, varav i varje fall den senare hittills infriat sitt löfte. Vi har ytterligare 6-7 spelare, både nya och gamla som vi väntar på besked från, så håll utkik på denna sida efter fler nyheter. På minusidan kan vi konstatera att det är slutspelat för Magnus Englund som slet av hälsenan i vintras och sedan har "Viking" lovat att vara ännu mera osynlig på träningarna än föregående säsong, om det nu är möjligt. Han har dock lovat att vara med i B-laget mot Karlholm borta.

En B-serie som ser ut som följer;

Almo BK

Film/IFK D/Ö

Gräsö IF

H/Ö FF

Karlholms GoIF

Norrskedika IF

Skyttorps IF

Upplands-Ekeby IF

Inventering av spelartruppen pågår just nu och utöver de som flyttade till annan ort så ser det ganska bra ut än så länge. Återkommer med namn lite längre fram. Truppen består just nu av 28 spelare, men fler är på gång.

Serieförslag 2009

Almo BK

Eckerö IF

Gräsö IF

Harg-Östhammar FK

IF Ferro

IFK D/Ö

Marma Mehede IF

Söderfors GoIF

Österlövsta FF

Göran Larsson fortsätter som tränare för våra seniorer även 2009.

Uppdaterad: 2016-05-15 10:11