Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 maj 2011 23:07 av Nonno & Frissan

Bra krigat

Bra krigat mot Skuttunge idag grabbar.. 1-0 i halvlek som vi ändrade snyggt till 1-2.. Och det bästa är att det inte va nått snack eller några svordomar idag..(hörde iallafall inte nån). Fint långskott från Jocke (1-1) och en himla fin frispark från Tomas högerfot(1-2) där han lurade med att fejka ett linlägg med vänstern som snabbt utbyttes till högerdojan och bollen i mål.. Tack för en mycket fint genomförd match.. Syns på tisdags träningen..

28 maj 2011 22:05 av Nonno & Frissan

Trupp mot Skuttunge

Marcus B, Sampa, Carl-Johan, Ursino, Jimmy, Jacob, Lamell, Tomas J, Pierre, Åhman, Kim, Daniel, Jocke, Kribbe, Jöns, och kanske Hansson

24 maj 2011 19:59 av Nonno

Ha ha

Ja någon öl kan man väl ta eftersom JAG inte ska spela på söndag.. Tur att det e sen match på söndagen så killarna som tar sig en jäkel hinner nyktra till.... Så det får bli en lugn tillställning för dom som ska lira med b-laget..

24 maj 2011 07:27 av Magnus Åhman

Träning

Kommer inte att träna idag. Måste plugga. Kommer inte vara med på lördagens grillning.

mvh

23 maj 2011 14:02 av Tränarna

Analys&vi ser framåt

Brännboll&championsleague lör(kanske en kall till grillningen eller va tror du Nonno?

22 maj 2011 18:30 av Nonno & Frissan

Bra kämpat

Bra krigat idag grabbar.. Bra att få 3-3 med 2 man kort.. Grattis

21 maj 2011 07:47 av Nonno & Frissan